fbpx
My Cart
KM0.00
My Cart
KM0.00
Blog
Mr Roberto delikatesna radnja Mostar

Mr. Roberto, novi poslovni partner Zvjezdane plantaže

Mr. Roberto d.o.o.,delikatesna je trgovina smještena u srcu Mostara, na popularnoj Aveniji. Ova simpatična delikatesna trgovinica osnovana je prije nekoliko godina i među svojim policama krije pravo malo bogatstvo domaćih proizvoda.

Naime, Mr. Roberto prednost daje proizvodima domaćih proizvođača. Domaći tvrdi sirevi iz cijele BiH, domaći pršuti, domaće maslinovo i bundevino ulje, domaći med, neki su od proizvoda koje nudi ova delikatesna trgovina.

No to nije sve

Domaća vina, rakije i likeri, tjestenina i umaci, domaći čajevi, džemovi pa čak i prirodni slatkiši, imaju svoje mjesto rezervirano u Mr. Robertu.

Svjesni važnosti BIO prehrane, kao i velikog broja osoba koje su osjetljive na gluten, u Mr. Robertu imaju i poseban program proizvoda bez glutena kao i BIO program namirnica proizveden po načelima ekološke proizvodnje, bez uporabe sintetskih pesticida i mineralnih gnojiva.

Tu su još i kozji i paški sir, svježa i smrznuta riba, a za ljubitelje dobrog vina probrana enoteka vrhunskih vina iz Istre, Dalmacije i Slavonije.

A od prije nekoliko dana police ove trgovine krasi još nešto.

Mr. Roberto i Zvjezdana plantaža

Kao što smo već više puta naglasili Zvjezdana plantaža teži samostalnošću te stoga naše partnere biramo pomno i s razlogom.

Mr. Roberto d.o.o. dijeli određena načela po kojima se i mi povodimo, između ostalog, jačanje domaće proizvodnje stoga ovu suradnju vidimo kao potpuno logičnu i samorazumljivu.

Tako da, od prije nekoliko dana, i u Mr. Robertu možete pronaći naš domaći matični sok od aronije, spravljen putem hladnog prešanja, potpuno prirodan i bez konzervansa.

Naravno, narudžba našeg matičnog soka od aronije moguća je i preko web shopa. Dovoljno je da odaberete proizvod koji želite i pratite intuitivne korake koje smo postavili kako bi narudžba bila što jednostavnija. Plaćanje je gotovinom po preuzimanju narudžbe. Isto tako, naš matični sok od aronije možete naručiti i preko naše Facebook stranice.

Zvjezdana plantaža

Translate