fbpx
My Cart
KM0.00
My Cart
KM0.00
Blog
Zašto smo samostalni, Plantaža.eu

Zašto smo samostalni?

Kada smo tek počinjali s aronijom, te 2015. godine, nismo imali jasnu viziju kako će izgledati naša prodajna linija.

Vjerojatno smo se vodili mišlju da ćemo već nekako pronaći partnere iz trgovinskog sektora te zajedno s njima promovirati naše proizvode, trenutno sok od aronije, a kasnije i neke druge, primjerice džem od aronije ili pak vino od aronije.

Bilo nam je važno krenuti slijediti naš san.

I krenuli smo.

Samostalnost nema cijenu

A uporedo smo krenuli razvijati i našu prisutnost na „najvećoj knjižnici na svijetu“ – Internetu! Uvidjeli smo da možemo napraviti puno ukoliko uložimo vrijeme i sredstva u kreiranje našeg branda kroz sve dostupne online kanale.

Napravili smo web stranicu na kojoj, osim što objavljujemo blogove, nudimo i mogućnost online narudžbe (WEBSHOP), kako u Bosni i Hercegovini tako i u Republici Hrvatskoj. Uložili smo trud i znanje te se uspjeli rangirati na Google tražilici. S ponosom možemo reći da smo u veoma kratkom razdoblju dospjeli u sam vrh pretraga za pojmove vezane uz aroniju i sok od aronije.

Kao vjetar u leđa našoj samostalnosti došli su nam kanali na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Redovnim objavljivanjem postova i fotografija te predanim radom i intenzivnom komunikacijom s pratiteljima ovih stranica, stvorili smo brand prepoznatljiv u cijeloj Bosni i Hercegovini. Za naše pratitelje tu smo u svakom trenutku, bilo kroz savjet ili kroz online narudžbu, nitko tko nam se obratio nije ostao bez odgovora.

Zvjezdana plantaža kao samostalni brand

Rad, trud i zalaganje počeli su davati rezultate.

Uspjeli smo prodati cjelokupnu zalihu soka od aronije! Trenutno smo u procesu primanja predbilježbi za nove narudžbe soka čije bobice aronije nisu još ni obrane, a kamoli kroz proces hladnog prešanja iscjeđene. I sve smo to uspjeli bez ijednog trgovačkog partnera. Naš sok od aronije mogli ste kupiti tek u jednoj lokalnoj trgovini, čiji vlasnici su naši dobri prijatelji i susjedi.

Krenule su ponude raznih trgovačkih lanaca i ljekarni. I odbijali smo ih, sve do jedne!

Zašto? Zašto odbiti mogućnost da Vam se proizvod prodaje na policama trgovačkih lanaca ili ljekarni?

Zato jer možemo. Kroz online prodaju i kroz kanale društvenih mreža Zvjezdana plantaža postala je samostalni brand kojemu ne treba poticaj sa strane, pogotovo jer taj poticaj često uvjetuje pogubne i sramotne dogovore za proizvođača.

Previše cijenimo naš proizvod i znamo koliko je vrijedan, ne samo u zdravstvenom smislu, kako bismo ga dali na milost i nemilost raznim trgovačkim lancima.

Naš stav

Naš stav prema proizvodima iz naše plantaže mogu razumjeti svi oni koji cijene samostalnost do koje su došli napornim radom i zalaganjem.

Uz dobru organizaciju, na svim koracima, od branja i skladištenja bobica aronije pa do distribucije u drugu državu, može se postati i opstati samostalan te kao takav biti u položaju postavljati uvjete suradnje, a ne prilagođavati se i prihvatati nepovoljne dogovore.

Stoga dobronamjeran savjet svima, iskoristite ovo digitalno doba i postanite u potpunosti sami svoje gazde.

Predbilježba na sok od aronije

Uvjereni smo da svi mali proizvođači mogu dospjeti do iste razine kao i mi i iskreno se nadamo da će i oni doći do situacije kada će prikupljati predbilježbu na iduću zalihu svojih proizvoda kao što mi trenutno primamo predbilježbu na naš sok od aronije u pakiranjima od 0.70 l, 1.0 l i 3.0 l.

Predbilježbu možete izvršiti ili na stranici našeg webshop-a ili na našim kanalima društvenih mreža.

Požurite 🏃‍♂️🏃‍♀️i ugrabite svoj sok od aronije, netom ispod hladne preše, na vrijeme!

Vaša Zvjezdana plantaža

Translate
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping