fbpx
My Cart
KM0.00
My Cart
KM0.00
Blog
Zašto smo samostalni, Plantaža.eu

Zašto smo samostalni?

Kada smo tek počinjali s aronijom, te 2015. godine, nismo imali jasnu viziju kako će izgledati naša prodajna linija.

Vjerojatno smo se vodili mišlju da ćemo već nekako pronaći partnere iz trgovinskog sektora te zajedno s njima promovirati naše proizvode, trenutno sok od aronije, a kasnije i neke druge, primjerice džem od aronije ili pak vino od aronije.

Bilo nam je važno krenuti slijediti naš san.

I krenuli smo.

Samostalnost nema cijenu

A uporedo smo krenuli razvijati i našu prisutnost na „najvećoj knjižnici na svijetu“ – Internetu! Uvidjeli smo da možemo napraviti puno ukoliko uložimo vrijeme i sredstva u kreiranje našeg branda kroz sve dostupne online kanale.

Napravili smo web stranicu na kojoj, osim što objavljujemo blogove, nudimo i mogućnost online narudžbe (WEBSHOP), kako u Bosni i Hercegovini tako i u Republici Hrvatskoj. Uložili smo trud i znanje te se uspjeli rangirati na Google tražilici. S ponosom možemo reći da smo u veoma kratkom razdoblju dospjeli u sam vrh pretraga za pojmove vezane uz aroniju i sok od aronije.

Kao vjetar u leđa našoj samostalnosti došli su nam kanali na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Redovnim objavljivanjem postova i fotografija te predanim radom i intenzivnom komunikacijom s pratiteljima ovih stranica, stvorili smo brand prepoznatljiv u cijeloj Bosni i Hercegovini. Za naše pratitelje tu smo u svakom trenutku, bilo kroz savjet ili kroz online narudžbu, nitko tko nam se obratio nije ostao bez odgovora.

Zvjezdana plantaža kao samostalni brand

Rad, trud i zalaganje počeli su davati rezultate.

Uspjeli smo prodati cjelokupnu zalihu soka od aronije! Trenutno smo u procesu primanja predbilježbi za nove narudžbe soka čije bobice aronije nisu još ni obrane, a kamoli kroz proces hladnog prešanja iscjeđene. I sve smo to uspjeli bez ijednog trgovačkog partnera. Naš sok od aronije mogli ste kupiti tek u jednoj lokalnoj trgovini, čiji vlasnici su naši dobri prijatelji i susjedi.

Krenule su ponude raznih trgovačkih lanaca i ljekarni. I odbijali smo ih, sve do jedne!

Zašto? Zašto odbiti mogućnost da Vam se proizvod prodaje na policama trgovačkih lanaca ili ljekarni?

Zato jer možemo. Kroz online prodaju i kroz kanale društvenih mreža Zvjezdana plantaža postala je samostalni brand kojemu ne treba poticaj sa strane, pogotovo jer taj poticaj često uvjetuje pogubne i sramotne dogovore za proizvođača.

Previše cijenimo naš proizvod i znamo koliko je vrijedan, ne samo u zdravstvenom smislu, kako bismo ga dali na milost i nemilost raznim trgovačkim lancima.

Naš stav

Naš stav prema proizvodima iz naše plantaže mogu razumjeti svi oni koji cijene samostalnost do koje su došli napornim radom i zalaganjem.

Uz dobru organizaciju, na svim koracima, od branja i skladištenja bobica aronije pa do distribucije u drugu državu, može se postati i opstati samostalan te kao takav biti u položaju postavljati uvjete suradnje, a ne prilagođavati se i prihvatati nepovoljne dogovore.

Stoga dobronamjeran savjet svima, iskoristite ovo digitalno doba i postanite u potpunosti sami svoje gazde.

Predbilježba na sok od aronije

Uvjereni smo da svi mali proizvođači mogu dospjeti do iste razine kao i mi i iskreno se nadamo da će i oni doći do situacije kada će prikupljati predbilježbu na iduću zalihu svojih proizvoda kao što mi trenutno primamo predbilježbu na naš sok od aronije u pakiranjima od 0.70 l, 1.0 l i 3.0 l.

Predbilježbu možete izvršiti ili na stranici našeg webshop-a ili na našim kanalima društvenih mreža.

Požurite 🏃‍♂️🏃‍♀️i ugrabite svoj sok od aronije, netom ispod hladne preše, na vrijeme!

Vaša Zvjezdana plantaža

Translate