fbpx
My Cart
KM0.00
My Cart
KM0.00
Blog
Jam store, trgovina organskih, domaćih proizvoda

Jam store, trgovina organskih, domaćih proizvoda

Trgovina Jam store jedna je od mnogih koji su prepoznali vrijednosti koje zastupa i promovira Zvjezdana plantaža te je na svoje police postavila naše organske domaće proizvode.

Jam store, trgovina koju krasi raznolikost

Jam store nalazi se na najprometnijoj sarajevskoj ulici, Baščaršiji, a među svojim policama krije prave domaće delicije.

Kako sami vole naglasiti, u Jam storeu možete pronaći i domaće proizvode iz bašte samog vlasnika trgovine kao i domaće, organske proizvode ostalih proizvođača te prirodne proizvode za osobnu njegu.

Naglasak je da su proizvodi domaći, prirodni, zdravi i ukusni.

Ponuda je uistinu raznovrsna i prvoklasna.

Što se tiče prehrambenih proizvoda, u Jam storeu možete pronaći domaće čokoladne namaze bez dodatka šećera i glutena, a tu je i bogata i kvalitetna ponuda organskih proizvoda od divljeg nara, primjerice, čaj od kore ploda divljeg nara. Naravno, tu su i domaći sokovi od divljeg nara, jabuke, cvekle i ostali sokovi spravljeni od domaćih organskih proizvoda.

Ne treba zaboraviti spomenuti i 100 % prirodno hladno cijeđeno ćurekotovo ulje, spravljeno bez ikakvih dodataka kao i ukusne, a zdrave, energetske pločice proizvedene u Bosni i Hercegovini.

No ovo gore nabrojano tek je dio asortimana Jam store trgovine.

Tu je i domaći kikiriki puter, zobeno mlijeko s dodatkom badema, voćne granole, razni domaći medovi i još mnogo, mnogo domaćih prehrambenih proizvoda.

Što se tiče proizvoda za osobnu njegu, ističu se paste za zube s ekstraktom propolisa, miswaka ili karanfila, koje ne sadrže Sls, fluorid, titanov dioksid, paraben, gluten te bojilo.

A među svim ovih vrhunskim domaćim proizvodima, odnedavno su i proizvodi Zvjezdane plantaže.

Zvjezdana plantaža i naš novi poslovni partner

U Jam storeu možete pronaći naš matični sok od aronije, spravljen putem hladnog prešanja, potpuno prirodan i bez konzervansa, spravljen od najizvrsnijih bobica aronije s naše plantaže.

Naravno, tu je i Premium domaći džem od aronije i šljive, bez ijednog grama šećera ili bilo kojeg dodatka i konzervansa, potpuni “diabetes friendly” proizvod.

I naš najnoviji proizvod, INEQO immunity boosteri, domaći, organski proizvod na bazi soka od aronije, u kombinaciji s hladno prešanim, organskim sokom od đumbira i domaćim sokom od neprskanog i netretiranog limuna s Pelješca, pravi pojačivač imuniteta koji u sebi sadrži trodnevnu dozu vitamina i minerala.

Uz Jam store, u Sarajevu naše proizvode možete dobaviti i u trgovini domaćih ekskluzivnih proizvoda Maxuzija te u trgovini domaćih, zdravih proizvoda,Dedina magaza

Također, naš matični sok od aronije, Premium domaće džemove te INEQO immunity boostere možete pronaći i u mostarskim trgovinama Koržan i delikatesnoj trgovini Mr. Roberto te K Immuno Facebook shopu

Naravno, sve naše proizvode možete naručiti i popunjavanjem narudžbenice na stranicama našeg Webshopa ili preko naše Facebook stranice.

Vaša Zvjezdana plantaža

Translate