fbpx
My Cart
KM0.00
My Cart
KM0.00
Blog
Dedina magaza, partner Zvjezdane plantaže

Dedina magaza, još jedan partner Zvjezdane plantaže

Dedina magaza, trgovina zdravih, domaćih proizvoda, iz Sarajeva, još jedan je partner Zvjezdane plantaže.

U ovoj godini to nam je drugo partnerstvo, dok sve skupa imamo pet partnerskih trgovina u kojima možete pronaći naše proizvode.

Naši partneri su: trgovina domaćih ekskluzivnih proizvoda Maxuzija, delikatesna trgovina Mr. Roberto, K Immuno Facebook shop te mostarska trgovina mješovite robe Koržan.

A od nedavno i trgovina domaćih, zdravih proizvoda, Dedina magaza.

Dedina magaza, trgovina sa srcem i dušom

Dedina magaza krenula je s radom 2018. godine, a nalazi se na adresi Čekaluša 36 u Sarajevu.

Osnovna misao vodilja u pokretanju ove lijepo uređene trgovine bila je stvoriti mjesto na kojem domaći proizvođači mogu ponuditi svoje proizvode.

Dosta proizvoda koji su u ponudi u Dedinoj magazi su iz vlastitog uzgoja, s domaće farme koja je smještena u mjestu Ilijaš, u neposrednoj blizini Sarajeva.

Uz proizvode iz svoje proizvodnje, kao što su mlijeko, meso i povrće, u Dedinoj magazi možete pronaći i domaće sokove, džemove i zdrave slatkiše, kao i suho voće i razne tjestenine.

Tu su i domaći medovi (bagrem, livada ili šumski med), proizvodi od bundeve, bez dodatka vode, konzervansa ili boje kao i razni pekmezi te paradajz sosovi i puteri od orašastih plodova.

Dedina magaza i Zvjezdana plantaža

Ovu simpatično uređenu trgovinu, punu domaćih proizvoda, od sada obogaćuju i proizvodi Zvjezdane plantaže tako da naše Premium domaće džemove, matični sok od aronije te INEQO immunity boostere na bazi aronije možete pronaći i u ovoj sarajevskoj trgovini.

Svakako, bez obzira na sve veći broj partnerskih trgovina, naš matični sok od aronije, spravljen kroz proces hladnog prešanja, bez aditiva i šećera te Premium džemove Zvjezdane plantaže i INEQO immunity boostere možete naručiti i popunjavanjem narudžbenice na stranicama našeg Webshopa ili preko naše Facebook stranice.

Vaša Zvjezdana plantaža

Translate