fbpx
My Cart
KM0.00
My Cart
KM0.00
Blog
Sajam Hercegovački plodovi Mediterana sok od aronije 6

Zvjezdana plantaža i sok od aronije na sajmu „Hercegovački plodovi Mediterana“

Naša Zvjezdana plantaža predstavila je jedan od svojih proizvoda, matični sok od aronije, na sajmu „Hercegovački plodovi Mediterana“ u Stocu.

Sajam je već tradicionalni, XI. po redu, i održava se 5.og i 6.og listopada u športskoj dvorani u Stocu. Ovogodišnji sajam privukao je više od 120 izlagača iz Bosne i Hercegovine kao i susjednih zemalja: Hrvatske, Slovenije, Srbije i Crne Gore.

Sajam „Hercegovački plodovi Mediterana“ organizira Udruga HPM Stolac čiji je prvotni cilj pokrenuti intenzivnu sadnju mediteranskih voćnih kultura.

Sok od aronije predstavljamo na sajmu „Hercegovački plodovi Mediterana“ u suradnji s firmama Agro Pulsar i IT odjel, obje iz Mostara.

Naš matični sok je pasteriziran, bez aditiva i šećera te s rokom trajanja od godinu dana.

Sok od aronije je idealan način konzumiranja najzdravijeg voća na svijetu, aronije.

Svježa aronija ima opor, neugodan okus koji mnoge tjera od konzumiranja ovog voća prepunog antioksidansa.

Zbog izuzetnih ljekovitih svojstava ljudi ne odustaju od aronije te je uvrštavaju u svoju prehranu kao džem od aronije, pekmez od aronije te kao čaj od aronije.

Aronija se preporučuje za konzumiranje svima onima koji žele ostati zdravi, kao i onima narušenog zdravlja.

Svi oni koji su oboljeli od kardiovaskularnih bolesti te bolesti vezanih uz žuč i jetru, povišeni krvni tlak te visoku masnoću, trebaju uvrstiti u svoju prehranu proizvode od aronije.

Više o ljekovitom svojstvu aronije možete pročitati u našem blogu gdje objavljujemo autorske tekstove o aroniji kao i korisne savjete za uzgajivače aronije.

Kontaktirajte nas i već danas naručite vrhunski matični sok od aronije koji će poboljšati zdravstveno stanje vašeg cjelokupnog organizma.

Isto tako, u mogućnosti smo ponuditi vam i sam plod aronije, sorte aronia melanocarpa, koju dostavljamo na kućnu adresu.

Kako je bilo u Stocu pogledajte u galeriji fotografija.

Translate