fbpx
My Cart
KM0.00
My Cart
KM0.00
Aronija njiva 555-430

Zvjezdana Plantaža

U vrijeme kada mnogi razmišljaju o sjaju tuđeg sunca, iz ljubavi prema svome i svojemu rodila se ideja o uzgoju i kultivaciji zdrave, ljekovite biljke aronije. U početku skromno i samozatajno, nastao je predivan nasad Aronije Melanocarpa-e, danas poznat pod brendom “Zvjezdana plantaža”. Ekološki uzgoj, brižno praćen, nagrađuje nas samo najljepšim i najzdravijim bobicama crne, ukusne aronije.
Danas, pod istim nazivom i istom posvećenosti, uzgajamo razno voće i povrće karakteristično za naše podneblje, od jagoda, malina, šumskih jagodica, jabuke pa sve do breskve i sličnih voćkica.
Zvjezdana plantaža, kako u početku, tako i danas, nastavlja brižno i posvećeno razvijati svoje recepte za zdraviji život pa ćete na našim policama vrlo lako pronaći i tradicionalne i inovativne proizvode koje krasi punina okusa u kojem će uživati i najveći gurmani.
Naš sok od aronije možete kupiti u Mostaru, Kiseljaku, na sajmovima zdrave hrane te preko našeg web shopa i društvenih mreža.

Pokoji detalj o
ARONIJI
Porijeklo aronije
Aronija je imala živopisnu povijest. Poznata je i kao sibirska aronija budući da se od 1946.e počela saditi na području Sibira, točnije Altajske oblasti.No, prema nekim istraživanjima korijeni ove izvanredno ljekovite voćke potiču s istočnih područja Sjeverne Amerike. Indijanci su je koristili u svakodnevnoj prehrani, ali i kao lijek.Plodove aronije su sušili i mljeli te ih koristili kao brašno za zasitne pogače i tako savladavali umor i podizali imunitet za dugih i hladnih zimskih noćiju.Kao lijek koristili su bobice aronije, listove i koru same voćke.
Ljekovita svojstva
Regulira rad štitnjače. Pomaže pri upali žučnog mjehura i općenito, djeluje blagonaklono na žuč. Pomaže pri upali mokraćnog mjehura. Pomaže kod bolesti jetre i djeluje kao prirodni lijek za jetru i njenu detoksikaciju. Snizuje šećer u krvi i općenito, preporučuje se u borbi protiv pošasti današnjice poznate kao dijabetes! Snižava visoki tlak i kolesterol, a djeluje i kao prirodni lijek za masnoću i trigliceride. Sprječava začepljenje krvnih žila.
Aronia
Cvijet aronije-min
Aronija bobice2

Samo najbolje

Zvjezdana Plantaža

Bobice u ruci 3-min
Na ovo tlo ništa osim stajskog đubriva i kiše neće pasti!
Božo i Zvjezdana Laco

Samo jednim klikom naručite svoj litar zdravlja

boca aronije

Adresa
Lepenička 5,
71250 Kiseljak,
BiH
Kontakt
Tel: 063 112 569
Mail: info@plantaza.eu
Društvene mreže
facebook.com/zvjezdana.plantaza
Pošaljite nam poruku!


    [recaptcha size:compact]

    Posebna zahvala
    našim sponzorima
    Translate