fbpx
My Cart
KM0.00
My Cart
KM0.00
Blog
poklon voucher v2-min

Klub obožavatelja aronije – lijeka iz prirode

Još na početku naše avanture s uzgojem aronije, kada nismo ni sanjali da ćemo stići ovako daleko, jedan od ciljeva nam je bio približiti našim ljudima ovu moćnu voćku i njena ljekovita svojstva.

Iz neugledne šikare nastala je „Zvjezdana plantaža“, a iz nje pak, moćne ljekovite bobice i njeni proizvodi, kao najpoznatiji, sok od aronije.

Naš cilj

No, cilj još nije ostvaren. Mnogi ljudi nisu upoznati s ovom ljekovitom voćkom i svim njenim ljekovitim svojstvima. Podliježu bolestima i padaju u bolničke postelje nesvjesni da je prirodni lijek na dohvat ruke.

NOVOSTI – Klub obožavatelja aronije i Web shop

Stoga smo odlučili oformiti svojevrsni klub obožavatelja aronije!

Dodatan razlog osnivanja kluba je i taj što smo uspješno implementirali i službeno pustili u funkciju web shop na našoj web stranici na koji smo jako ponosni.

Naš web shop možete pogledati ovdje .

Želja nam je da nas je što više u klubu i da se klub svakim danom širi, jer na taj način i svijest o aroniji će se širiti, a samim time imat ćemo i zdravije, dugovječnije društvo.

Poklon vaučeri

Kako bismo Vas potakli da se učlanite u klub, odlučili smo Vas darivati vrijednim vaučerima!

Prijavite se u „Klub obožavatelja aronije“ i dobit ćete vaučer s popustom od 10% na kupovinu naših proizvoda u web shopu koji su u potpunosti organski i prirodni.

Ističemo se isključivim stavom o NE KORIŠTENJU bilo kakvih preparata pri uzgoju. Osim stajskog gnojiva i kiše, u dodir s našom plantažom ne dolazi apsolutno ništa.

Naš matični sok od aronije je pasteriziran, bez aditiva i šećera te spravljen putem hladnog prešanja.

Spravljen na takav način ulazi u kategoriju Premium proizvoda, kao vrhunski matični sok od aronije.

Prijavite se u naš klub, dođite u posjed vrijednih vaučera i postanite promicatelj ljekovitih svojstava koje sadrži aronija – lijek iz prirode.

Zvjezdana plantaža

 

Translate