fbpx
My Cart
KM0.00
My Cart
KM0.00
Blog
K Immuno, naslovna

K Immuno, naš novi suradnik

K Immuno, Facebook stranica i start-up tvrtka koja promovira proizvode za jačanje imuniteta, novi je suradnik Zvjezdane plantaže.

K Immuno, na putu prema vrhu

K immuno je start-up tvrtka koja se bavi promoviranjem i online prodajom proizvoda za jačanje imuniteta.

Vizija ove mlade start-up tvrtke je kreirati brand K Immuno kao kvalitetan i pouzdan brand koji zaslužuje povjerenje svojih kupaca.

A viziju, polako, ali sigurno, ostvaruju.

Naime, model poslovanja K Immuna je utemeljeno na dugogodišnjem iskustvu u prodaji i marketingu koji su usmjerili k izabiranju kvalitetnih partnera s kojima će, timski, jačati domaću proizvodnju.

Razvijajući svoju ekspertizu u prodaji prirodnih proizvoda, fokus je na kontinuiranom i održivom rastu kroz nove poslovne partnere i zadovoljne kupce.

Kao start-up tvrtka, usredotočeni su prvenstveno na zadovoljstvo svojih kupaca te im je i slogan usmjeren k tome:

“Probajte i uvjerite se! Ne sviđa Vam se – vratite!”

Ova sigurnost očituje se kroz odabir kvalitetnih i pouzdanih partnera, za čije proizvode tvrtka K Immuno može garantirati. A garancija se zasniva na tome da su proizvodi koje zastupa tvrtka K Immuno blagodat za zdravlje kupaca.

Zvjezdana plantaža i naš novi suradnik

Suradnju s ovom mladom i perspektivnom start-up tvrtkom započeli smo kroz distributerstvo našeg domaćeg matičnog soka od aronije spravljenog kroz proces hladnog prešanja potpuno prirodan i bez konzervansa.

Kao što znate, naš matični sok od aronije je puno ugodniji za konzumiranje nego sirova aronija koja je trpkog, gorko kiselkastog okusa.

Isto tako, matični sok od aronije u sebi sadrži sve one sastojke koje sadrže i bobice aronije, vitamine: A, C, E, P,B1, B2, B3, B5, B6, B9, te minerale: željezo, kalij, kalcij, mangan, jod, fosfor, cink.

Zbog ovih svojstava, matični sok od aronije prava je bomba vitamina i minerala iznimno potrebnih za naše zdravlje.

S obzirom da je aronija puna antioksidansa, potrebno je oprezno i odgovorno doziranje te je preporučeno da se matični sok od aronije konzumira periodično, mjesec dana konzumiranja, mjesec dana odmora, a tijekom konzumiranja, dovoljna je tek jedna rakijska čašica soka od aronije, najbolje natašte.

Zvjezdana plantaža

 

Translate