fbpx
My Cart
KM0.00
My Cart
KM0.00
Blog

Izvanredan uspjeh naše Plantaže na sajmu Hercegovački plodovi Mediterana

I ove su godine općina Stolac i udruga „Hercegovački plodovi Mediterana“ organizirali, 12. po redu, istoimeni sajam i na jednom mjestu okupili ogroman broj izlagača kao i posjetitelja.

Sajam se održao 4. i 5. listopada u školskoj sportskoj dvorani u Stocu te je kroz dva dana mnoštvo posjetitelja imalo priliku upoznati veliki broj različitih proizvoda iz naše države. Također, posjetitelji su mogli uživo upoznati vrijedne proizvođače koje sviju krasi jedna izvanredna osobina.

Zvjezdana plantaža, Hercegovački plodovi Mediterana 10
Hercegovački plodovi Mediterana 2019

Naime, unatoč svim neprilikama i problemima koji se pred njih postavljaju, proizvođači posjeduju iznimnu osobinu, a ta je da, ne odustaju.

Ne odustaju od svojih snova, zamisli i planova, kao ni od svoje zemlje. Narod koji brine o svojoj zemlji, ostaje na njoj i gradi svoju budućnost upravo ovdje.

Zvjezdana plantaža i Hercegovački plodovi Mediterana

Mi smo postali već standardni izlagači na ovom sajmu.

Rado se odazivamo pozivu i s ponosom predstavljamo naše proizvode, prvenstveno naš, već prepoznatljivi, matični sok od aronije, spravljen putem hladnog prešanja. U jednom našem drugom tekstu ukazali smo na značaj spravljanja soka od aronije putem hladnog prešanja pa nešto više o tome možete pročitati u tekstu Kako se pravi sok od aronije.

Zvjezdana plantaža, Hercegovački plodovi Mediterana 2
Zvjezdana plantaža na sajmu Hercegovački plodovi Mediterana

Ovim se putem želimo zahvaliti svima Vama koji ste pristupili našem štandu, popričali s našim vrijednim domaćinima i kupili naš matični sok od aronije. Hvala što ste ukazali povjerenje u naš proizvod i hvala Vam što nam na taj način pomažete da još više rastemo i gradimo našu pozitivnu priču.

Izvanredan uspjeh na sajmu „Hercegovački plodovi Mediterana“ dugujemo upravo Vama.

 

Zvjezdana plantaža, Hercegovački plodovi Mediterana 3
Proizvodi Zvjezdana plantaže na sajmu Hercegovački plodovi Mediterana

Vi ste ti koji ste nas, u jednom trenutku, ostavili bez ijednog soka pa smo morali organizirati brzu akciju i dostavljanje novih zaliha soka od aronije.

Svi oni koji nisu uspjeli doći na ovotjedni Sajam, pozivamo da nam se pridruže na idući, mi ćemo zasigurno biti tu.

Do novog Sajma, naš matični sok od aronije možete naručiti preko web shopa, uz rok dostave od nekoliko dana kao i u nekim odabranim i probranim trgovinama u Mostaru i u Kiseljaku.

Vaša Zvjezdana plantaža

Translate