fbpx
My Cart
KM0.00
My Cart
KM0.00
Blog
Gdje se može kupiti sok od aronije

Gdje se može kupiti naš sok od aronije?

Naš sok od aronije možete kupiti u Mostaru, u Kiseljaku, na raznim sajmovima zdrave hrane na kojima prisustvujemo, te, naravno, putem web shopa na našoj web stranici.

Također, narudžbu možete izvršiti i preko naših stranica na Facebook-u i Instagramu.

Gdje kupiti sok od aronije u Mostaru?

Naš matični sok od aronije u Mostaru možete kupiti u nekoliko trgovina s kojima smo sklopili suradnju, a tu je i mogućnost besplatne dostave narudžbi za grad Mostar koje smo zaprimili putem društvenih mreža. Također, za narudžbe u gradu Mostaru preko društvenih mreža, plaćanje se vrši pouzećem.

Web shop i popust

Vrlo jednostavan način naručivanja je putem našeg web shopa. Dovoljno je odabrati koje pakiranje želite (trenutno nam je dostupno jednolitarsko pakiranje te family pack od tri litre) i kliknuti na ikonicu Košarica.

Prilikom kupnje preko web shopa nudi Vam se mogućnost popusta. Dovoljno je učlaniti se u naš Klub ljubitelja aronije i dobijate popust od 10% na kupovinu koji možete iskoristiti ukoliko kliknete na ikonicu Iskoristi kupon.

825x150

Nakon što ste iskoristili Vaš kupon i dobili popust, slijedi popunjavanje Vaših osobnih podataka te odabir načina plaćanja. Omogućili smo Vam dva načina plaćanja:

  1. Plaćanje pouzećem i
  2. Plaćanje putem servisa PayPal

Narudžbu dostavljamo putem brze pošte pa se ista plaća oko pet (5) konvertibilnih maraka (20ak hrvatskih kuna).

Isto tako, u mogućnosti smo, osim u Bosni i Hercegovini, naše proizvode putem web shopa isporučiti i u Republici Hrvatskoj s rokom dostave od desetak dana.

Vaša Zvjezdana plantaža

 

Translate