fbpx
My Cart
KM0.00
My Cart
KM0.00
Blog
Aronija 4-min

Zašto ne malina?

“Zašto ne malina?” – bilo je prvo pitanje koje su nas pitali prije 2014. godine kada smo se odlučili kultivirati staru djedovu parcelu. Posao sa malinom je cvao, nasadi su bili na svakom koraku, otkupna cijena visoka… Zašto ne?

Aronija je, barem u našem području bila još uvijek nepoznata biljka za čiju se sudbinu nije moglo znati, a uloziti u to znatan novac činilo se kao nešto sasvim suludo. Medjutim, ono što je svima bilo jasno je da je to bobica nevjerojatnih osobina pogodnih za zdravlje.

Upravo je to razlog zašto uopće nismo dvoumili oko ulaganja u budućnost, ulaganja u našu plantažu pod zvijezdama.

Aronija je dar koji smo sa zahvalnošću preuzeli i učinili ga dostupnim ljudima na našem području. Ekološki uzgoj, brižno praćen, nagrađuje nas samo najljepšim i najzdravijim bobicama crne, ukusne aronije.

U mogućnosti smo ponuditi vam aroniju vrhunske kvalitete, sorte aronia melanocarpa, kao i matični sok od aronije, sve uzgojeno i spravljeno na našoj Zvjezdanoj plantaži“ 

Pratite naš blog, osim informacija o ovoj moćnoj voćki, tu su i savjeti za uzgajivače te krenite u pustolovinu otkrivanja novog, zdravijeg načina života koju će vam omogućiti zdrava ishrana predvođena darom prirode – aronijom!

 

Translate