fbpx
My Cart
KM0.00
My Cart
KM0.00
Zašto aronija?
zdravlje na prvom mjestu!
Aronija 555-430

Aronija kao ljekovito bilje

Iako aronija nije uvrštena u leksikonima kao ljekovito bilje, možemo s pravom reći da može stati uz bok ostalom ljekovitom bilju. Pravi je dar prirode. Aronija, sušena ili svježa, sok od aronije, čaj od aronije kao i listovi aronije, višestruko su korisni antioksidansi. Ona je prirodni lijek za masnoću i trigliceride, za glavobolju i odlično je rješenje za podizanje imuniteta. Također, anemija, kolesterol, dijabetes, bolesti vezane uz žuč te bolesti jetre, sve one imaju neprijatelja u aroniji. Prilikom redovitog konzumiranja proizvoda od aronije umor nestaje, a energija raste.

Zašto je aronija odlična?
01
Jača imunosustav
Jača imunosustav
Redovitim unosom aronije u organizam kao sastavni dio naše prehrane značajno se poboljšava rad imunološkog sustava.
Podiže razinu željeza u krvi
100 grama aronije sadrži 93 posto dnevne potrebe organizma za željezom.Taj važan mineral jača imunitet, potiče metabolizam na rad te daje energiju.
Detoksikacije organizma
Aronija pospješuje izlučivanje teških metala, toksičnih supstanci kao i nekih radioaktivnih tvari iz tijela.
aronia-3
Potiče samoizlječenje
Veoma bogata vitaminima i mineralima, aronija osnažuje rad metabolizma i stvaranja antitjela koja su krucijalna u borbi protiv bolesti.
Antioksidansi br. 1
Povećanim unosom antioksidansa u organizam usporava starenje i pojavu bora. Koža je čvrsta i elastična.
Snižava krvni tlak
Bobice aronije i matični sok drže krvni tlak u normalnim razinama, sprječavaju grčeve unutar krvnih žila i tako drže tlak pod kontrolom.
Posljednje dodano
naša iskustva
Jam store, trgovina organskih, domaćih proizvoda

Jam store, trgovina organskih, domaćih proizvoda

Trgovina Jam store jedna je od mnogih koji su prepoznali vrijednosti koje zastupa i promovira Zvjezdana plantaža te je na svoje police postavila naše organske…
Read more
Dedina magaza, partner Zvjezdane plantaže

Dedina magaza, još jedan partner Zvjezdane plantaže

Dedina magaza, trgovina zdravih, domaćih proizvoda, iz Sarajeva, još jedan je partner Zvjezdane plantaže. U ovoj godini to nam je drugo partnerstvo, dok sve skupa…
Read more
Maxuzija, novi partner Zvjezdane plantaže

Maxuzija, novi partner Zvjezdane plantaže

Maxuzija, trgovina domaćih ekskluzivnih proizvoda, novi je partner Zvjezdane plantaže. Ovu suradnju pokrenuli smo na početku 2021. godine, na obostrano zadovoljstvo. Maxuzija, čudesna domaća trgovina…
Read more

Samo jednim klikom naručite  svoj litar zdravlja

boca aronije

Često postavljana
pitanja
Kako se koristi sok od aronije?
Budući da je Matični sok od aronije vitaminska bomba, preporuka je konzumirati jednu rakijsku čašicu dnevno na prazan želudac. Ukoliko se radi o malokrvnoj osobi, sok se može konzumirati i 2 puta dnevno.
Kako skladištiti sok nakon što se boca otvori?
Matični sok od aronije pripravljen je potpuno prirodnim putem bez dodavanja IKAKVIH preparata i konzervansa. Pasterizacija je proces koji zatvorenoj boci omogućava trajanje i do godinu dana, ali otvorena boca, skladištena u hladnjaku, može trajati oko mjesec dana.
Vršite li dostavu?
Za sve narudžbe preko naše Web trgovine vršimo dostavu na području Bosne i Hercegovine te određene gradove u Hrvatskoj u kojoj imamo svoje zastupnike.
Smiju li dijabetičari konzumirati matični sok?
Naši su proizvodi 100% organski proizvodi, bez IKAKVIH dodataka, ni šećer niti voda. Kao takvi, nisu opasnost za dijabetičare ali je preporuka se svakako posavjetovati sa svojim ljekarom.

Što kažu naši klijenti?

Nepuni mjesec dana nakon početka uzimanja soka od Aronije (proizvod Zvjezdane plantaže), jedan dan pred kazališnu turneju sa zahtijevnom glumačkom ulogom, krene cirkus sa Virozom, grlom, ždrijelom, glasnicama, nosom, temperaturom... Pojačah konzumiranje soka od Aronije (Zvjezdana plantaža) na dva puta dnevno (0,5 dcl). Protiv simptome prehlaa teške prehlade i rinitisa, temperature, kupih kombinaciju paracetamola i nekog dodatka za smirivanje upale ždrijela i curenja iz nosa. Prvu večer odigrah predstavu pristojno, točno. Drugu večer još bolje. Treću se nije moglo primjetiti tragove i posljedice upale i tegoba. Četvrti dan, je to prehladica i ništa više... Četiri dana umjesto 15 dana. Bez antibiotika i komplikacija. To je posljedica uticaja Aronije (Zvjezdana plantaža) na povečani imunitet cijelog organizma. ... Čini mi se kako ima utjecaja i na povečanu psihičku stabilnost pri dugom izlaganju STRESu...
Velimir
Velimir Pšeničnik Njirić akademski glumac, redatelj
Čitav život sam imala problema sa malokrvnošću. Nakon samo jedne litre matičnog soka od aronije, željezo u krvi je sa 2,5 skočilo na 8,5. Sok je ukusan i bez šećera. Svaka preporuka.
Marina Marković
Marina Marković
Posebna zahvala
NAŠIM SPONZORIMA
Translate